Vi åbner igen lørdag d. 8 maj kl 9.00

Statement corona åbning

Kære Medlem

Så blev der endelig truffet afgørelse om genåbning af fitness centre pr 6/5-21.

Vi har glædet os enormt meget til denne dag.

Hallundbæk Fitness står nu klar til at danne rammen om din træning og sunde krop med endnu flere træningsredskaber og muligheder. Vi har også fået lavet et lille roligt ”åndehul” hvor du kan nyde din afspænding, yogaøvelser og måtteøvelser i øvrigt uden at de store vægte hvirvler om ørene på dig. 

I hyggeområdet har vi indrettet med cafeborde – så flere kan sidde og nyde kaffe/the efter træningen og stadig holde afstand.

Sundhedsmyndighederne har som udgangspunkt valgt at alle skal fremvise gyldigt corona pas; og at centrene skal stille med mandskab til at yde kontrol af coronapas.

Vi har knoklet hårdt det sidste døgn for at finde løsninger og få alle ender til at hænge sammen, i forhold til de meget restriktive retningslinjer der er for genåbningen.

Det betyder at:

Vi åbner igen lørdag d. 8/5-21 kl. 09:00-16:00

I en periode vil åbningstiderne være reduceret lidt for at kunne tilpasses kravene om bemanding i alle åbne timer.  

Midlertidige åbningstider:
Hverdage fra 06.30 – 20.30
Weekend fra 09.00 – 16.00

Vi håber der snarest kommer en ny udmelding vedr. krav om bemanding, som gør at vi kan udvide til vore vanlige åbningstider. 

Tusind tak for din opbakning under nedlukning -og fremad. Du kan hjælpe os ved at have dit coronapas klart når du kommer i centret.

Vi har opstillet sprit dispensere mange steder, så du kan sikre dig selv og os, at din håndhygiejne er i orden. Når du går ind i fitness arealerne bedes du tage en ren klud, som du både afspritter med INDEN du rører ved noget og som du afspritter redskaber med efter brug.

Du er velkommen til at medbringe din egen måtte, hvis du bryder dig bedst om det.

Du skal bære mundbind i indgangspartiet og i fælles arealerne/kaffeloungen. Når du går ind i fitness området må du tage mundbindet af, og opbevare det efter forskrifterne i en pose/beholder. Når du sidder ned i kaffeloungen må du også fjerne mundbindet.

Vi gør rent flere gange dagligt, så med fælles front og samvittighedsfuldhed omkring afspritning og hygiejne, kan vi se frem til igen at kunne nyde fællesskab og interessen for træning og sundhed.

 Vi opdaterer os løbende om retningslinjekrav, og beder dig følge med på vores hjemmeside under nyheder og/eller på facebook siden vedr. ændringer.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i centret igen fra på lørdag kl. 9.00

Bedste hilsner 

Team Hallundbæk Fitness