Juletrængsel

Nyt Hallundbæk Fitness

Kære medlem

I uge 51 begynder vi at rumstere i fitness centret. Udlejer udbedrer blandt andet de gulv områder hvor gulvene trækker sig. Derudover flyttes styrke trænings redskaber og maskiner op nede fra stue etagen. Vi vil forsøge at larme og genere dig og din træning så lidt som muligt. Til gengæld for trængslen kan vi se frem til flere trænings muligheder og mange flere squat stationer

Så det blir godt. Måske bekymrer du dig for om al vores dejlige plads og “luft” nu bliver helt inddraget og plummert. Vi har haft Medic Sport til på 3D programmer at vise os hvordan vi med bedst plads økonomi placerer maskiner og trænings redskaber, så oplevelsen af meget plads ikke bliver skæv. Det bliver bare rigtig godt

Har du spørgsmål vedr. “fusionen” kan du skrive til mig på louise@louisehallundbaek.dk eller tage fat i personalet når de/vi er deroppe.

Mange hilsner
Team Hallundbæk