Luk munden – mellem måltiderne

Fitness i Vejle

Januar måned vrimler med gaver, konkurrencer og gratis ydelser mhp markedsføring og hvervelse af kunder – på mange måder er dette jo stort, men det er på en måde også en vej ud af et spor….., som jeg synes er svært at se hvordan de mindre iværksættere og ofte kæmpe ildsjæle skal overleve i. På sigt.

Derfor har vi i år valgt ikke at køre kampagner og konkurrencer om vore ydelser. Hverken Hold træning, Sundhedspakker eller Fitness

Det betyder også at du er sikret at vi ikke sætter prisen ned, på et forløb eller måske gavekort du har købt i Januar.

Til gengæld lægger vi løbende et lille fif op som du kan gøre brug af, dele med dine bekendte og ønsker du uddybelse så findes vi lige her, hvert fif er udpluk af de mange tendenser og strømninger vi møder i hverdagen som godt kan tåle lidt belysning.
På denne måde kan du også danne dig et billede af hvad vi laver og bruger hverdagene og vores faglighed på.

Dagens fif:

Mellem måltiderne – hold munden LUKKET. Det er ikke nødvendigvis kalorierne i små-spiseri som betyder det store. Men du forstyrrer kroppens forbrændings faser, som kort og forenklet vil sige at du ikke får brændt fedt mellem to måltider. Det kan give en oplevelse af at man spiser sundt, dyrker motion men får ikke den forventede vægtmæssige pay off”

Vil du vide mere? 🙃

Du finder os på Jens grøns vej 23, eller skriv til louise@louisehallundbaek.dk