Morgenmad

morgenmad

God-onsdag morgen,
Hermed vores bud på en lækker potent, blodsukker venlig og hurtig nem morgenmad.

Spejlægs toast:
2 æg spejles til de er næsten nok
1 skive god ost lægges på det ene æg og lad smelte lidt
1-2 skiver lækker kyllingepålæg eller skinke lægges ovenpå osten

Smid det andet spejlæg med blommen nedad ovenpå herligheden og giv toasten endnu et par minutter.

Jeg skifter mellem at slå ægget ud over en håndfuld spinat og lader ægget spejle med spinaten i, og at bare have spinaten frisk og rå under toasten når jeg serverer den. I dag har jeg smidt en ordentlig håndfuld under og et par skiver lækker tomat.

I går blev jeg spurgt om disse dages morgenmad forslag også er velegnet hvis man vil tabe sig; og JA det er de. Det handler nemlig om at få givet kroppen en god start; jo bedre og mere potent mad du spiser fra starten af dagen des mindre sulten vil du være op ad dagen og til aften, hvor kroppen heller ikke har brug for energi 🙂

Er du mere nysgerrig på at lære om kroppens døgn system er du velkommen til at booke tid til en konsultation på louise@louisehallundbaek.dk 🙂

Skøøøn dag til dig 🙂