Lyt til kroppen…

Nyt Hallundbæk Fitness

Det er ikke sådan at kroppen altid har de samme ressourcer, uanset styrke -og konditions form.
Dvs. at den ikke altid bryder sig om det samme trænings set up. Mange som er vant til at træne, har indkørte programmer og regimer de følger; og en selvdisciplin, som kan blive benspænder for kroppens velbefindende.

Det kan jeg skrive stort og fedt under på 🙈📝

Husk at lytte til din krop, også selvom du føler du kender den godt.

Al bevægelse tæller, det behøver ikke rive dine tænder ud hver gang du er i fitness tøjet.

I dag har jeg leget med at styrke musklernes stabiliserings og balance evne. 
Min krop har ikke haft så meget “mojo” i en periode, derfor har jeg bevæget den lidt anderledes end jeg plejer.

Stabiliserings og balance øvelser er alfa og omega for en super stærk core, og det er for mig udgangspunkt for at kroppen trives i min hverdag hvor der er mange timer på gulvet med leg med kroppen, træning og holdundervisning.

For dig der ikke er meget aktiv i din hverdag fx på jobbet, er en stærk core udgangspunkt for at ryggen kan holde til mange timers mestendels stillesiddende arbejde.

Så vi har alle glæde af at styrke vores core!❣️

Som du kan se så arbejder jeg m lidt vægt; og bruger kræfterne på at holde kuglerne i elastikkerne i RO 😇🏋🏻‍♂️

Jeg lavede;
Bryst
Squat
Dødløft
Glideøvelse
Afspænding

Med elastik/kugle konceptet.

Bedste hilsner Louise Hallundbæk